Testing


everything..

Cause I’m not your princess, this ain’t a fairytale I’m gonna find someone someday who might actually treat me well This is a big world, that was a small town There in my rearview mirror disappearing now :( ;')

sadness in my life..



Friday, 22 March 2013 | 20:33 | 0 ♥
hyep.. i miss everything in my life....
kenapa ha aja slalu rase nk nangis tp x pernah air mata ni nk kuar..
sakit hatinyeww..
aja x tau apew masalah aja.. kalau happy pon aja rase sekejap jew..
kenapa aja x boley nangis kenapa rase sedih tu x keluar je dari diri aja...
i really hate my life.. everything but i don't know why...
Holding on, the days drag on
Stupid girl, I should have known
I should have known
I’m not a princess, this ain’t a fairy tale
I’m not the one you’ll sweep off her feet
Lead her up the stairwell
This ain’t Hollywood, this is a small town
I was a dreamer before you went and let me down
Say you’re sorry, that face of an angel
Comes out just when you need it to
As I paced back and forth all this time
Cause I honestly believed in you...


I’m gonna find someone someday who might actually treat me well

adakah semasa kecil anda...



Sunday, 15 January 2012 | 18:52 | 0 ♥
assalammualaikum..
Adakah semasa kecil dahulu anda pernah buat perkara-perkara berikut?

1. Buka kipas meja, cakap depan kipas sebab hendak dengar suara bertukar.

2. Naik kereta, tengok bulan & ingat bulan ikut kita.

3. Naik basikal, boleh lepas tangan dari 'handle', rasa hebat.

4. Masa sekolah, ada orang bagi milo percuma, lepas ambil sekali, menyamar menjadi orang lain, beratur ambil air lagi.

5. Lukis burung guna huruf M

6. Lukis matahari di penjuru atas kertas lukisan dan antara bukit.

7. Masa kecil, fikir bentuk hati yang sebenar macam ini --> ♥

8. Tutup peti ais dengan perlahan, sebab hendak tengok bila lampu peti ais padam

9. Kalau tidak siap kerja sekolah sengaja tinggalkan buku latihan di rumah.
sory kak mimi aja copy... jgn mrh yerr.
ok buy buy
assalammualaikum...

hang out jj...



Saturday, 14 January 2012 | 05:15 | 0 ♥
assalammualaikum..
hai sumer..

hari ini kiter baru jer lepas hang out jj ngan kwn kwn best giler...
kiter ngan athirah nabila sazwani n banyak lagi lah...
kiter  owg g jj g ker popular pastu g ker mc d best
rugi saper yg x ikut tuh...
sebelum pegi ker jj kiter owg lepak kat rumah nabila jap
huhu banyak kiter orang gosip kcuali athira dier tuh maner ske gossip..
best!!!!!!
lepas tuh dapat mkn kat umah nabila...
yey
aq rase tu lah hari yg best..
kalu x biler lagi nk g jumper kwn kwn kan...
kiter owg siap buat tutorial shawl lagi hahhaha
yg paling lama giler tutorial nabila banyak giler silap diern yg paling lawak tutorial aq la hhahaha kalu kowg tengok kompom nk tergelak...
lepas gelak gelak kiter owg g jj pastuh yg last skali sebelum balik kiter owg mkn d mc d


nih waktu nabila beli kan hadiah untuk mak dier n nih nk balut hadiah la kononnyer...




 gambar menuungu hadiah dibalut huhuu.....
 tada selepas menunggu balutan hadiah.. hahahhaa

 ni waktu g jln jln kat jj............
 nih mkn kat mc d ... sedap.!!!!
 tengok kiter owg mkn double chese burger n air sprite sedap!!!!
 nih wani perasan hahahaha
 nih adik nabila


 tengok nih bersepah kan kiter owg mkn...
 nih gambar sebelum yang selepas di atas yg sepah tuh hahaha....
 sedap!!!!!!!!!!!!!!
 nih menuggu nabila g beli makanan untuk adik dier yg laki tuh...
 huuhuhu x der keje
 forever mcd!!!!
 mkn dengan ganas hahahahaha......
 muke ble......
 pousing skit nk tangkap nih....
nih gambo kat lift waktu nih nk balik dah huhuhuhu sedih rase nk lagi jer g ngan kwn kwn!!!!!!!

ok lah tuh jer buy buy!!!!

assalammualaikum.......
hope korang sumer x luper kan aq
amin....!!!!                                                                                                                  

penang trip



Friday, 9 December 2011 | 02:11 | 0 ♥
assalammualaikum,

lamanyer x update blog rindu la...
ni sebenarnya letih tau sebab baru balik dari penang....
kat sana best la ada macam2
first...
aq n family g ker hotel dulu check in bab kata org....
nk tau hotel pa????....
mestila hotel

ha hotel b-suite....
boleh la...

second..
lepas check in terus mandi sejukkan badan
pastu g ker balik pulau...
ayah ikut jalan merapu
katanyer adventure sikit tlg la....
dah la kete carent x leh naik bukit skit nnti cepat abih minyak
ni salah satu gambar kat town balik pulau.....


third

g jalan2 kat penang
best gak la.....
asalkan dapat jalan jalan dari duk umah lagi boring.....

malam tu kiter n family g ker.....
pasar kat butterworth
banyak gak la barang kat sana
sampai letih kaki jalan...

cantikkan...
siap ada beli hadiah untuk kak mimi n abg adi lagi....
alamak bocor rahsia.... x per bukannyer tau hadiah tu hadiah aper...

ok tu jer citer kat penang esok nyer balik ......
tamat.....





Copyright ©. Code thanks to OhMissLinda.Re-edited by NayliIdzwati. With little helped of CikGee